- Recept
- Grillade morötter med bacon
- Ingegeds morotskaka
- Morotspesto
- Varm morotssallad med pinjenötter
- Finsk morotslåda
- Morotssoppa
- Morotsbollar med mandel
- Vegetarisk Paj
- Morotssnurror med ost
- Morotssoppa med ingefära
- Morotssoppa med ingefärafläsk
- Citron- och morotsmarmelad
- Morotssoppa
- Ugnsbakat Gott
- Syrlig morotssallad
- Curryfisk med goda rötter
- Morotslåda för 6 pers
- Köttfärspaj med morötter för 4 pers
- Morotskaka
- Morotsmuffins med kanel, 15 st
- Morotsbröd, 20 st
- Alla sidor
Sida 5 av 22
Varm morotssallad med pinjenötter
För 4 personer
500 gr morötter
5 dl ruccola
3 msk rostade pinjenötter
100 gr fetaost
Dressing
3 msk olivolja
1 msk pressad citron
Sslt
Svartpeppar
1. Värm upp ugnen till 200 grader
Skala och halvera morötterna på längeden
Ugnsrosta dem på en plåt med bakplåtspapper i cirka 40 minuter tills de är mjuka.
2. Skaka ihop ingredienserna till dressingen.
Blanda morötter, ruccola, pinjenötter och fetaost på ett stort fat.
Ringla över dressingen och servera.